Για εσάς που ψάχνετε ένα ταξίδι στην καρδιά της Ευρώπης, η Πράγα είναι η πιο hot πρόταση. Αν θέλετε να νιώσετε μία παραμυθένια ατμόσφαιρα δεν έχετε παρά να βρεθείτε βράδυ στην πλατεία του   ρολογιού στην Πράγα και να αφήσετε το βλέμα σας να περιπλανηθεί σε όλα τα όμορφα κτίρια που την περιβάλλουν. Ένα ονειρικό σκηνικό που θα ανακαλείτε συνεχώς για πολύ καιρό… Διασχίστε τη   γέφυρα του Καρόλου προς την περιοχή Χρατσάνι, πλανόδιοι μουσικοί παίζουν τζαζ και απολαύστε το φωταγωγημένο Κάστρο, ένα ζωντανό υπερθέαμα! 
 
 Η Πράγα έχει ένα διεθνή χαρακτήρα ως πόλη. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς από τα εστιατόρια που συναντά, αργεντίνικο, ιταλικό, γερμανικό, γαλλικό, κινέζικο, και φυσικά τσέχικο με τις καταπληκτικές τους   μπύρες. Δοκιμάστε στο δρόμο το υπέροχο γλυκό τους το Ντρέλνικ, με όποια γέμιση θέλετε, η σοκολάτα το κάνει πιο μαγικό! Τα ξενοδοχεία της Πράγας παρουσιάζουν τέτοια ποικιλία που δύσκολα δεν θα   ικανοποιηθείτε. Από υπερπολυτελή αναπαλαιωμένα αρχοντικά, μέχρι πολύ μοντέρνα ξενοδοχεία, εδώ θα βρείτε όλες τις γνωστές αλυσίδες ξενοδοχείων, ακόμη και πολύ πολύ οικονομικές λύσεις. Η Πράγα   βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης και έχει τουρισμό κυρίως οδικό από όλες τις τριγύρω χώρες. Αυτό προσδίδει στο διεθνή της χαρακτήρα αλλά και στην μεγάλη ποικιλία που προσφέρει σε καταλύματα   και  εστιατόρια. 
 
 Η αγορά της παρουσιάζει ενδιαφέρον σε κρύσταλλα και πορσελάνες, σε μοντέρνα ρούχα και έργα τέχνης. Στα must αξίζει να επισκεφθείτε το Ναό του Αγίου Βίτου με τα εντυπωσιακά βιτρώ, τις γκαλερί   τέχνης στην ίδια περιοχή Χρατσάνι, να περπατήσετε προς της Γέφυρα του Καρόλου να τη διασχίσετε και να βρεθείτε στην απέναντι μεριά του ποταμού. Αν είστε με παιδιά, μπορείτε να επισκεφθείτε τον   Ζωολογικό κήπο, είναι πολύ αξιόλογος. Ετοιμαστείτε για πολύ περπάτημα, έτσι μόνο θα απολαύσετε την υπέροχη αυτή πόλη. Το χειμώνα ντυθείτε ζεστά, με γάντια, σκουφιά, κασκόλ και περιηγηθείτε στα   πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Πιείτε ένα ζεστό κρασί ή μια σοκολάτα και συνεχίστε. Η πόλη αυτή είναι γεμάτη εικόνες, συγκινήσεις και εκπλήξεις! 
 
 Στο Splendid Travel, η υπέροχη ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνει το κατάλληλο πακέτο για το ταξίδι σας. Σας περιμένουμε με μία μεγάλη γκάμα προγραμμάτων και προτάσεων.   Splendid Travel τα ταξίδια της ζωής μας.