ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ

Κρουαζιέρες στη Βαλτική και στα Νορβηγικά Φιόρδ

Εάν είστε πρωτάρης στην κρουαζιέρα, θα σας συμβουλεύαμε να ξεκινήσετε με μία κρουαζιέρα στη Βόρεια Ευρώπη. Είναι η καλύτερη πρόταση για να γνωρίσετε όμορφες πόλεις της Βαλτικής σε συνδυασμό με την Αγία Πετρούπολη και να απολαύσετε πολλές και διαφορετικές εκδρομές στο κάθε λιμάνι. Το καλό με τη Βόρεια Ευρώπη είναι ότι τα λιμάνια που προσεγγίζουν το κρουαζιερόπλοια είναι ακριβώς μέσα στην πόλη που επισκέπτεστε, οπότε δεν θα χάνετε χρόνο στις μεταφορές με λεωφορείο, θα μπορείτε να κατεβείτε ακόμη και για μια απλή βόλτα στην πόλη και να επιστρέφετε μετά στο καράβι σας! Επίσης είναι ένας συγκλονιστικός τρόπος να επισκεφθείτε τα καλύτερα αξιοθέατα της Αγίας Πετρούπολης με καταπληκτική ξενάγηση, άνεση και ασφάλεια, χωρίς άσκοπες μετακινήσεις.

Στις κρουαζιέρες της Βορ, Ευρώπης θα δείτε μέρη όπως η Κοπεγχάγη, πρωτεύουσα της Δανίας και μητρόπολη της τέχνης και πολιτισμού, καθώς είναι γεμάτη μουσεία, γκαλερί και βιβλιοθήκες. Οι Κήποι Τίβολι, ένα από τα μακροβιότερα πάρκα αναψυχής στον κόσμο, το γλυπτό της Μικρής Γοργόνας του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και το αναγεννησιακό Κάστρο Ρόζενμποργκ αποτελούν σημεία κατατεθέν της πόλης και ξεχωρίζουν για την ομορφιά και την αισθητική τους.

Το Βέλγιο χαρακτηρίζεται από πανέμορφα τοπία αλλά κανένα δεν ξεπερνά την πόλη Μπριζ, μία υπέροχη μεσαιωνική πόλη φλαμανδικής αρχιτεκτονικής που βρίθει μουσείων και χώρων τέχνης. Η μοναδική αισθητική της αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη, μία βόλτα με βάρκα στα κανάλια της είναι απαραίτητη!!!

Στις κρουαζιέρες της Βορ. Ευρώπης μπορεί κανείς να επισκεφθεί το Ελσίνικ, το Ταλίν, τη Στοκχόλμη, το Βαρνεμούντε και να κατανοήσετε την ηρεμία των λαών του Βορρά, την καθαριότητα των πόλεων, την ομορφιά της φύσης και των φυσικών λιμανιών και φιόρδ…

Η κρουαζιέρα στη Βορ. Ευρώπη θα προτείναμε να περιλαμβάνει οπωσδήποτε την Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία. Ανάμεσα στα αξιοθέατα, θα δείτε ένα από τα πιο εντυπωσιακά συμπλέγματα συντριβανιών στον κόσμο, τα οποία βρίσκονται μέσα στο παλάτι Πέτερχοφ που ξεπερνά σε έκταση τα 1.200 στρέμματα και κατασκευάστηκε το 1723. Η εκδρομή σας αυτή ολοκληρώνεται με μια 30λέπτη βόλτα με υδροπτέρυγο που θα σας πάει πίσω στην Αγία Πετρούπολη. Επίσης θα μπορείτε να επισκεφθείτε το Ερμιτάζ, ίσως τη μεγαλύτερη πινακοθήκη-μουσείο-ανάκτορο στον κόσμο, με έργα διάσημων ζωγράφων και καλλιτεχνών. Μπορείτε ακόμη να παρακολουθήσετε μία παράσταση μπαλέτου και να επισκεφθείτε διάσημες εκκλησίες.

Ένα είναι σίγουρο, η κρουαζιέρα στη Βόρεια Ευρώπη θα σας συναρπάσει… Παρακάτω θα πάρετε μια ιδέα για τα προγράμματα της Άνοιξης και Καλοκαιριού του 2022