Ο Ηλίας Νικολαΐδης και η ομάδα του Splendid Travel σας καλωσορίζουν στο Τμήμα Ναυλώσεων Τουριστικών Λεωφορείων.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο των εκμισθώσεων τουριστικών λεωφορείων συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε την δεκαετία του ’60 και κρατά ως σήμερα.

O ανανεωμένος στόλος λεωφορείων συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ιδιώτες και εταιρίες που επιθυμούν να ενοικιάσουν πούλμαν για διάφορες δραστηριότητες όπως η μεταφορά προσωπικού, η μεταφορά συλλόγων, η μεταφορά ομάδων, οι μεταφορές για κοινωνικές εκδηλώσεις γάμων και βαπτίσεων και φυσικά σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν την Ελλάδα και το εξωτερικό με πούλμαν!

Η εταιρία διαθέτει πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας με πολλές σύγχρονες ανέσεις. Το μεγαλύτερο όμως “κεφάλαιο” της εταιρίας είναι οι συνεργάτες της, οι έμπειροι και φιλικοί οδηγοί της, που θα σας προσφέρουν μία ασφαλή και ήρεμη οδήγηση στο ταξίδι σας.

Όλη η ομάδα του Splendid είναι στη διάθεση σας να σχεδιάσει και να οργανώσει μαζί σας το πρόγραμμα που εσείς επιθυμείτε. Έτσι θα μπορείτε να απολαύσετε με την παρέα σας μία εκδρομή όπως ακριβώς εσείς τη θέλετε!

Σας περιμένουμε στο Splendid!

Λεωφορεία Θεσσαλονίκη

Το Splendid Travel διαθέτει έναν στόλο λεωφορείων ικανό να εξυπηρετήσει όλες τις τουριστικές δραστηριότητες. Από μεταφορές προσωπικού εργοστασίων, μεταφορές μαθητών σχολείων, μεταφορές συνέδρων και ξένων επισκεπτών, εκδρομές και ξεναγήσεις για επιβάτες κρουαζιερόπλοιων, μεταφορές αθλητικών ομάδων, μέχρι τη διοργάνωση μονοήμερων ή πολυήμερων εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων, prive ναυλώσεων για κοινωνικές εκδηλώσεις ή οικογενειακά ταξίδια.

Ταξίδια με λεωφορείο

Ο στόλος λεωφορείων του Splendid Travel αποτελείται από mini vans, minibus 19 θέσεων και λεωφορεία 48, 51 και 55 θέσεων, σύγχρονα και νέας τεχνολογίας. Η ομάδα των οδηγών μας είναι στη διάθεσή σας πάντα με επαγγελματισμό και εμπειρία, έτοιμη να σας προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Οδικά ταξίδια στην Ελλάδα

Όλες οι εκδρομές του Splendid Club και τα οδικά ταξίδια πραγματοποιούνται με άνετα σύγχρονης τεχνολογίας κλιματιζόμενα λεωφορεία, σε ταξίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το Splendid Travel αναλαμβάνει τις οδικές μετακινήσεις γκρουπ φοιτητών ξένων Πανεπιστημίων που διοργανώνουν εκδρομές στη χώρα μας. Επιπλέον διοργανώνει θεματικές εκδρομές για τον εισερχόμενο τουρισμό με θέμα θρησκευτικό, φυσιολατρικό, περιηγητικό, αρχαιολογικό.

Λεωφορεία Θεσσαλονίκη Ενοικίαση

Εάν είστε τουριστικό γραφείο και ενδιαφέρεστε να ναυλώσετε λεωφορείο με αφετηρία εκδρομής τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, Τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα, το Βόλο ή άλλα αεροδρόμια ή λιμάνια της Βορ, Ελλάδος για την πραγματοποίηση της εκδρομής σας, το Splendid Travel είναι το γραφείο που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Εκτελώντας για αρκετά χρόνια εκδρομές Αμερικανών φοιτητών και τουριστών στην Ελλάδα, έχουμε να επιδείξουμε υψηλή επαγγελαμτική ποιότητα στις τουριστικές μας υπηρεσίες.

Εκδρομές στην Ελλάδα

Όλες οι εκδρομές και τα οδικά ταξίδια μας πραγματοποιούνται με άνετα σύγχρονης τεχνολογίας, κλιματιζόμενα λεωφορεία. Επισκεφθείτε αρχαιολογικούς χώρους και πολιτιστικά αξιοθέατα όπως τη Βεργίνα, το Δίον, τους Αρχαίους Φίλιππους, τους Δελφούς, την Αρχαία Ολυμπία, τις Μυκήνες, τα Μετέωρα με τα φημισμένα μοναστήρια. Για εσάς που λατρεύετε την επαφή με τη φύση προγραμματίστε μια εκδρομή με τους φίλους, το σύλλογο σας, την ομάδα σας και επισκεφθείτε τον Όλυμπο, το Νυμφαίο, τις Πρέσπες, περπατήστε στα γραφικά Ζαγοροχώρια, δείτε το φαράγγι του Βίκου, μπείτε με βάρκα στον Αχέρωντα ή στο Νέστο, απολαύστε τη μοναδική φύση με την παρέα σας και αφήστε σ΄εμάς την οδήγηση. Ελάτε να προγραμματίσουμε τις φετινές εκδρομές σας στην Ελλάδα. Σας περιμένουμε.

Εκδρομές στο Εξωτερικό

Το Splendid Travel μπορεί να οργανώσει για σας μια οδική εκδρομή σε όλη τη Βαλκανική χερσόνησο, την Κωνσταντινούπολη, την Ιταλία και την Κυανή Ακτή, με αναχώρηση από την Ελλάδα. Φυσικά ο συνδιασμός με την αεροπορική μεταφορά, ακόμη και σε ένα κομμάτι της διαδρομής, κάνει την εκδρομή πιο ξεκούραστη και δίνει περισσότερο χρόνο στη διάθεση των εκδρομέων. Οι εκδρομές στο εξωτερικό με τουριστικό λεωφορείο προσφέρουν μια σύνδεση μεταξύ των εκδρομέων, μια καθημερινή επαφή και παρέα που στις μέρες μας έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση. Στη δεκαετία του ’80, όταν οι οδικές εκδρομές ήταν σε πλήρη άνθιση, μία συνηθισμένη εκδρομή στο εξωτερικό διαρκούσε 14 ή 16 ή και 20 μέρες και περιελάμβανε επίσκεψη και διαμονή σε πλήθος πόλεων και χωρών. Τώρα αυτό το διάστημα των 14 ημερών παίρνει άλλη διάσταση, μια και σε 14 μέρες κάποιος μπορεί να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Κίνα ή την Άπω Ανατολή ή να γυρίσει τη Βορ. Αμερική ή να επισκεφθεί τέσσερις χώρες της Νότιας Αμερικής. Ο χρόνος έχει συμπιεστεί στις μέρες μας. Κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και δεν απολαμβάνουμε τη στιγμή που πραγματικά ζούμε. Οι οδικές εκδρομές λοιπόν, έρχονται τώρα με μία πρόταση “ζήστε το ταξίδι σας”, “δώστε χρόνο στο ταξίδι σας”. Το ταξίδι δεν είναι μόνο ότι βλέπουμε. Είναι και τι νιώθουμε, τι ακούμε, τι γευόμαστε… Εάν πιστεύετε ότι ήρθε η στιγμή να “δώσετε χρόνο στο ταξίδι σας”, το Splendid Travel είναι εδώ για να σχεδιάσει μαζί σας το καλύτερο δρομολόγιο, να σχεδιάσει μαζί σας την καλύτερη διαδρομή των μελλοντικών ταξιδιωτικών σας αναμνήσεων…

Transfers

Δραστηριοποιούμαστε στις μεταφορές εισερχόμενου τουρισμού, μεταφορές γκρουπ, μεταφορές σχολείων, special groups, συλλόγων, μεταφορές συνέδρων-εκθετών, προσκεκλημένων. Με επαγγελματισμό και συνέπεια αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορά, εντός και εκτός Ελλάδος, με τα ιδιόκτητα λεωφορεία μας με όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές και προϋποθέσεις ασφάλειας.

Ναυλώσεις Λεωφορείων

Το Splendid Travel διαθέτει τα πολυτελή λεωφορεία του στους φίλους και πελάτες για την πραγματοποίηση εκδρομών, περιηγήσεων και μεταφορών. Επίσης οργανώνει και πραγματοποιεί ειδικά σχεδιασμένες εκδρομές για Σχολεία, Συλλόγους, Σωματεία και μετακινήσεις Αθλητικών Ομάδων. Φυσικά προσφέρεται και ως Β2Β ναύλωση για τις εκδρομές άλλων τουριστικών γραφείων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Mini Bus

Για μεγάλες οικογένειες ή μικρές παρέες ή τους εταιρικούς σας συνεργάτες, τα mini bus είναι η ιδανική επιλογή. Μικρά, ευέλικτα στην κίνησή τους, προσφέρουν άνεση στην μετακίνηση σε κοντινούς ή πιο μακρινούς προορισμούς.

Γιατί με το SPLENDID?

Για τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά μας, για τους έμπειρους, ευγενικούς και φιλικούς οδηγούς μας, για τη συνεχή μας διάθεση να προσφέρουμε στους πελάτες μας μία όμορφη ταξιδιωτική ανάμνηση.

Μεταφορές

Τα πολυτελή λεωφορεία της εταιρίας μας με τους έμπειρους οδηγούς είναι έτοιμα να σας μεταφέρουνε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ημερήσιες ή πολυήμερες εκδρομές και σε πολύ φιλικές τιμές. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα ξεκούραστο και ασφαλές ταξίδι όταν ξέρετε ότι όλα έχουν τακτοποιηθεί και ελεγχθεί στην ώρα τους από ανθρώπους του Splendid. Στο Splendid Travel επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σ’ αυτό που μπορούμε να κάνουμε καλά, δίνοντας σημασία στις ανάγκες των ταξιδιών και μεταφορών σας. Η πείρα των 60 χρόνων που έχουμε πάνω στο οδικό ταξίδι είναι αυτή που μας δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα στην τουριστική αγορά της Βορ. Ελλάδος. Στο Splendid στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μία προσωπική και επαγγελματική ταξιδιωτική υπηρεσία κάθε μέρα του χρόνου.

Υπηρεσίες Ποιότητας στους Τουριστικούς Πράκτορες

Το Splendid φροντίζει πάντα με επαγγελματισμό όλους τους ξένους και έλληνες Τουριστικούς Πράκτορες που επιθυμούν να του αναθέσουν την εκτέλεση των προγραμμάτων τους ή να δώσουν οποιαδήποτε εντολή μεταφοράς των πελατών τους στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ενοικίαση Πούλμαν Θεσσαλονίκη

Τα πούλμαν της εταιρίας SPLENDID είναι στη διάθεσή σας για ταξιδιωτικές περιηγήσεις και οδικές μετακινήσεις σε οποιονδήποτε προορισμό, στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Επιλέξτε τον τόπο καθώς και την ημερομηνία της μετακίνησης σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς. Παρέχουμε τη δυνατότητα ενοικίασης πούλμαν στη Θεσσαλονίκη για την παραλαβή του γκρουπ ή των μεμονωμένων πελατών από τον Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, από το λιμάνι, από το σιδηροδρομικό σταθμό ή άλλο σημείο εκκίνησης. Ανεξάρτητα από τον προορισμό ή τον σκοπό μετακίνησης σας, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, με συνέπεια και αξιοπιστία, με πιστοποιημένους επαγγελματίες και έμπειρους οδηγούς καθώς και συνοδούς ή ακόμη και ξεναγούς.

Οδικά ταξίδια από Θεσσαλονίκη

Η ευελιξία και ο επαγγελματισμός του SPLENDID Τravel σας παρέχει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε εσείς το οδικό ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη που επιθυμείτε προς τον προορισμό που επιθυμείτε στην Ελλάδα, εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά. Εάν διοργανώνετε εκδρομή για το Σύλλογό σας, την Ομάδα σας, τη σχολική σας τάξη, το Splendid είναι εδώ για να σας προσφέρει ευελιξία και συμφέρουσες προσφορές. Μπορείτε να οργανώσετε τη δική σας οικονομική εκδρομή στην Ελλάδα σχεδιάζοντας προσεκτικά μαζί μας το δρομολόγιο και την κάλυψη αναγκών σας.

Ενοικίαση λεωφορείου