Όσο και να προσπαθείς να μεταφέρεις την αίσθηση μιας κρουαζιέρας, ελάχιστα το καταφέρνεις! Αν δεν ζήσεις από κοντά αυτήν τη μοναδική εμπειρία, δεν μπορείς να καταλάβεις και να συνειδητοποιήσεις την αξία της.

Είναι σαν να μπαίνεις σε μια κάψουλα και χάνεσαι μέσα στο χρόνο, σε συνεπαίρνουν όλα, έχεις καθημερινά απίστευτη διάθεση, σχεδόν χορεύεις σε κάθε σου βήμα... Αυτό που κάνει τις καλύτερες διακοπές όμως είναι το μυαλό σου! Όλα τα αφήνεις πίσω σου, δεν θυμάσαι τίποτα...

Κάθε μέρα κάνεις βόλτα σε μια διαφορετική πόλη, παρακολουθείς αν θέλεις κάποια ξενάγηση, επισκέπτεσαι κάποιο μουσείο ή ένα διάσημο καφέ, κάνεις τα ψώνια σου και ξαναγυρίζεις το απόγευμα με λαχτάρα και πάλι στο πλοίο. Γιατί ξέρεις ότι εκεί σε περιμένουν όλοι να σε περιποιηθούν, να σε σερβίρουν στο βραδινό επίσημο τραπέζι, να σε διασκεδάσουν με παραστάσεις (από musical μέχρι ροκ συναυλίες, circle du soleil), με όμορφες ορχήστρες, ωραία μπαρ που σου ετοιμάζουν κοκτέιλ, Club για πολύ χορό, ηλιοβασιλέματα να χάνεται το βλέμμα σου και μια άνετη, πολυτελή καμπίνα για μαγικούς ύπνους και χαλάρωση!

Και είναι και εκείνες οι ωραίες μέρες που τις περνάς εν πλω και δεν χορταίνεις τη διαμονή σου στο πλοίο. Πισίνες, σπα, παιχνίδια στα deck, οινογνωσίες, βιβλιοθήκη για διάβασμα, ψώνια σε αφορολόγητα πάνω στο πλοίο, μαθήματα χορού και τόσα άλλα... Υπάρχουν κρουαζιερόπλοια που έχουν παγοδρόμιο, γήπεδο μπάσκετ, πισίνες με κύματα για σανίδα, νεροτσουλήθρες... Μην σνομπάρεις τίποτε. Ζήσε τα όλα στο μέγιστο! Δεν σε ξέρει κανείς, δεν σε κρίνει κανείς!

Η ηλικία των επιβατών τα τελευταία χρόνια είναι όλο και νεότερη και η πεποίθηση ότι στις κρουαζιέρες συμμετέχουν ηλικιωμένοι είναι πια παρωχημένη. Για να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, να το αξιοποιήσεις και να το ευχαριστηθείς χρειάζεσαι αντοχές, δύναμη, να μπορείς να περπατάς μεγάλες αποστάσεις στις πόλεις που επισκέπτεσαι, να μπορείς μα διασκεδάζεις, να χορεύεις, να συμμετέχεις σε όλες τις εκδηλώσεις του πλοίου. Έτσι γίνεται και η καλύτερη «απόσβεση» ενός τέτοιου ταξιδιού!

Τελευταίο tip: Μην παραλείψετε να φωτογραφηθείτε στο πλοίο από επαγγελματίες φωτογράφους, ακόμη και κάθε βράδυ! Μικρό το κόστος για τόσο υπέροχες φωτογραφικές αναμνήσεις που θα σας συνοδεύουν μια ζωή!!!

Η ομάδα του Splendid είναι κοντά σας. Έχει ταξιδέψει και έχει ζήσει από κοντά πολλές κρουαζιέρες. Ξέρει ακριβώς τι σας ταιριάζει. Συμβουλευτείτε την. Είναι εδώ για σας!  Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί και να προγραμματίσουμε ένα τέτοιο μοναδικό ταξίδι ζωής! Το αξίζετε!